Szolgáltatások

Munkáim során igyekszek az ügyfeleim igényeit maximálisan előtérbe helyezni, legyen az csak egy tanácsadás, csak egy falfelület dekorálása a nappaliban, berendezési tárgyak kiválasztása-megvásárlása az ügyféllel, vagy egy komplett családi ház belső tervezése, vagy akár egy iroda, egy tárgyaló, egy közületi helység, vagy akár egy sportcsarnok.

A szolgáltatás árazása a következőképpen alakul:

látványtervezés technikai rajzok nélkül

9000.-Ft/m2*

Ezt az opciót általában ingatlanosok, beruházók, befektetők veszik igénybe, amikor a látványtervezés segítségül szolgál a megtervezett ingatlan eladásában.

látványtervezés technikai rajzokkal

10000-18000.-Ft/m2*

A technikai rajzok tartalmazzák a bútorok méretezését, a gipszkarton- és festéstervet, villanyszerelési- és burkolási- illetve vizes rajzokat is. A m2 ár a tervezendő alapterület méretétől függően változik.

40m2 alapterületig 13000-18000.-Ft/m2*

40m2-70m2 alapterület között 11500-16500.-Ft/m2*

70m2 alapterület felett 10000-15000.-Ft/m2*

360 fokos panoráma

45000.-Ft/db.*

A látványképeken túl a terek elképzelését elősegíthetik a körbe forgatható panoráma képek, melyek segítségével akár a helyszínen érzékeltethető a megvalósítandó végeredmény. A panoráma képek külön nem kérhetők, csak látványképekkel együtt…

Panorámák igénylése esetén egy ingyenes program áll rendelkezésre, melyre a panorámák letöltése PIN kód megadásával lehetséges. A program mozgásérzékelővel van ellátva, mely növeli a látvány értékét.

fürdőszoba tervezés

12000.-Ft/m2*

A fürdőszoba terv tartalmazza a helység látványtervét és a burkolási- vízszerelési- és villanyszerelési rajzokat is.

egyedi bútortervezés

A látványtervek egyénre vannak szabva, az egyéniséget és egyediséget a személyre szabott egyedi bútortervezés is elősegíti, minden esetben része a tervezésnek, így nem jár többletköltséggel.

Felmérés

A precíz tervezés alapja a pontos méretek használata. Van lehetőség tervezés előtti felmérésre, akár egy kis helység tervezése esetén is. A méretazonos tervezéssel a kivitelezés is gördülékenyebb lesz, a betervezett bútorok méretén sem kell utólag változtatni, ami idő- és pénz megtakarítással jár.

A felmérés díja minden esetben megbeszélés kérdése, függ a mérendő területtől és a mérések mennyiségétől. Egy üres helység, mely nem tartalmaz gépészetet, elektromosságot, sokkal kevesebb méréssel jár, mint egy gépészettel-, elektromossággal-, netán bútorokkal teli helység.

A tervezés árába beletartoznak kisebb módosítások, mint fal- vagy bútor-, burkolat átszínezés a hangulat változtatásának céljából, viszont nagyobb módosítások, melyek áttervezéssel járnak, felárasak. Minden módosítás előtt az ügyféllel tudatva van, ha netán felár keletkezne a módosítással.

* – alanyi áfa mentes

Foglald le a saját lakberendezési projektedet!