Bemutatkozás

Köszöntelek weboldalamon kedves látogató!

Mi az a pár jelmondat vagy kulcsszó, amivel több vagy vonzóbb lehetek a konkurenciánál? Nem tudom, nem néztem még meg a konkurenciák bemutatkozó oldalait. 🙂

Ettől függetlenül sokat böngészem magyar és külföldi lakberendezők, belsőépítészek, építészek és iparművészek munkáit, hogy lehetőleg mindig naprakész legyek a technológiákban, stílusokban, divatban, irányzatokban. Mindig nagy tisztelettel és alázattal igyekszek tanulni más munkákból, akár tökéletesnek tartom azokat, akár nem. Azért fontos ez számomra, mert talán mások munkájának tanulmányozása során tudom felmérni legjobban azt, hogy az előző munkáimban mit csináltam jól vagy rosszul, így megtanulom azt is, hogy a következő munkákban mit kell csinálnom másképp vagy pont úgy, mitől tudok még több lenni, mivel tudok többet nyújtani az ügyfeleim számára.

Mindig előre, mindig picivel többet adni! Számomra ez a munkám lényege, ez ad erőt… Na meg a mosoly, amit az ügyfeleimtől kapok, meg az őszinte kézfogás a közös munka végén… Imádom a munkám!!!

A munkámnál már csak a lányokat szeretem jobban, négy is van nekem belőlük. 🙂 Szeretem a gyönyörű feleségem és a világ három legbájosabb kislányát, életem három fő művét. Ők az igazi alkotásaim, melyeknél nem létezik jobb vagy több, mégis hatalmas erőt adnak, hogy a munkám során mindig előre, mindig picivel többet adhassak.

Engem már ismersz, szívesen megismerlek én is, hogy személyedre szabhassam álmaid otthonát, az irodád, kiadó- vagy eladó lakásod. Ha nagyobb projektekben gondolkodsz, imádom a kihívásokat!

Üdvözlettel
Szász Csaba
lakberendező

Foglald le a saját lakberendezési projektedet!